Wij zetten ons materieel en onze kennis creatief in
om u van dienst te zijn.

Waar anderen ‘nee’ moeten verkopen, denken wij verder.
Ervaar zelf het voordeel van een heibedrijf dat met u meedenkt en doet.

Trots op onze mensen

Als werkgever willen wij een bedrijf zijn waarmee onze mensen zich willen identificeren en waar ze trots op zijn. Wij willen het beste in onze collega’s in vaste dienst naar boven halen door hen ruimte en mogelijkheden te bieden om zichzelf te ontwikkelen.

Als onderdeel van de Van ‘t Hek Groep besteden wij veel tijd en aandacht aan de interactie tussen de ingenieurs, de technici en het uitvoerend personeel. Onderdeel hiervan is de HEKademy, het platform van waaruit workshops en opleidingen worden georganiseerd en ervaringen worden gedeeld.

Praktische kennis

Dit leidt binnen de Van 't Hek Groep tot hoogwaardige kennis met een praktische focus. Daarnaast dragen onze ingenieurs en projectleiders extern bij aan kennisdeling en de ontwikkeling van landelijke en Europese normen en richtlijnen op het gebied van (het vervaardigen van) geo- en funderingstechnieken.  

U kunt onze expertise gebruiken om te komen tot een funderingsoplossing die past binnen uw bouwproces. Wij zetten ons materieel en onze kennis creatief in om u zo van dienst te zijn. Waar anderen ‘nee’ moeten verkopen, denken wij verder. Ervaar zelf het voordeel van een heibedrijf dat met u meedenkt en doet.

Bel voor informatie of mail voor een offerte

0299 - 40 34 51 aanvragen