Ben jij opzoek naar een uitdagende baan binnen een ondernemende organisatie? 

Er is alleen een probleem… Er staat geen vacature in het overzicht die bij jou past. Dat maakt niet uit, want wij denken in oplossingen. Stuur ons een “open sollicitatie”.

 

 

 

Kan jij onze organisatie verder helpen met het realiseren van onze ambities? En kan jij het verschil maken binnen onze organisatie? Dan zijn wij als De Waalpaal en Van 't Hek Groep op zoek naar jou!

 Jouw Kwaliteiten
Als toekomstige collega’s vinden wij het belangrijk dat je over een aantal vaardigheden beschikt: je durft initiatief/verantwoordelijkheid te nemen. Communiceert helder en eenduidig. Staat stevig in je schoenen. Je bent flexibel met een vleugje humor. Je bekijkt de hectiek en de waan van de dag in een helder perspectief.  

 Onze missie, jouw missie?
Ondanks de omvang en schaalgrootte van de organisatie, is de Van 't Hek Groep nog altijd een hecht familiebedrijf. Dit uit zich onder meer in de grote betrokkenheid en inzet van de werknemers. Kom jij bij de Van 't Hek Groep werken, dan kom je terecht in een no-nonsense bedrijfscultuur met ruimte voor eigen initiatief. Je krijgt de mogelijkheid om een functie te gaan vervullen binnen een groeiende organisatie. Als groeiende organisatie vinden wij het vanzelfsprekend dat je ook aan je eigen ontwikkeling werkt. Daarbij kun je worden begeleid en gefaciliteerd door jouw leidinggevende. Daarnaast stimuleren wij zelf ook graag de ontwikkeling van onze werknemers.

 

Open solliciteren? Dat kan op de volgende manier:
Wij horen graag van je waarom jij de perfecte kandidaat voor onze organisatie bent. Stuur een originele motivatiebrief en je CV naar Karin Ippel, k.ippel@vanthekgroep.nl Vragen? Karin Ippel, medewerkster personeelszaken, 0299-313020 helpt je graag.

Bel voor informatie of mail voor een offerte

0299 - 40 34 51 aanvragen